Паркет Бюро
(067) 966-93-62 (095) 426-77-14 Пн—Вс 9:00—17:00
Корзина 0 0 грн.

Безкоштовна доставка від
3 000 грн.

Доступні
способи
оплати

Понад
1 500+
товарів

Артикул: 1144

Паркетна дошка ESTA PARKET Ясень Elegant Walnut Color 1-пол., Екстра матовий лак, 21077

В наличии
0 грн.

Паркетна дошка ESTA PARKET Ясень Elegant Walnut Color 1-пол., Екстра матовий лак, 21077

Категории: Esta Parket Паркет

ESTA PARKET Ясень Elegant Walnut Color 1-пол., Екстра матовий лак, 21077

Відносно недавно з'явилася на ринку підлогових покриттів Esta Parket - в 2005 році. Її особливістю є те, що виробляється вона з тих же матеріалів, що і лідируючі бренди преміум-класу. Паркетна дошка Esta Parket має підвищену твердість деревини, так як проходить термічну обробку. Захисне лакове покриття цієї паркетної дошки, нанесене за допомогою технології Anti-Scratch, не боїться ні сонячних променів, ні води, ні впливів механічного типу. Ваше рішення купити паркетну дошку Esta Parket буде правильним, якщо ви хочете придбати якісне і надійне підлогове покриття. Завдяки замкової системі Еста Клік, ви можете з легкістю зробити як монтаж статі, так і його демонтаж у разі потреби. Ціна на паркетну дошку Esta Parket є цілком прийнятною, чому сприяє обробка деревини різними способами для додання традиційним породам дерева фактури і кольору екзотика. Наприклад, термічно оброблений дуб придбає колірну гамму екзотичного чорного дерева.

Паркетна дошка Esta Parket має свої характерні технічні особливості, симбіоз яких є візитною карткою товару виробництва Еста Паркет. Застосовуючи лаки і масла з УФ-захистом, що підкреслюють і зберігають природний колір натурального дерева, компанія Еста Паркет пропонує покупцям і тонований паркетну дошку. Паркетна дошка Esta Parket успішно продається по всьому світу, і в нашому магазині купити її можна дуже швидко.

Тип покриття паркету
Лак
Ширина
160 мм
Толщина
14 мм
Дизайн
1-смугова
Производитель паркета
Esta Parket
Страна производитель
Естонія
Цвет пола
Темний
Loading...
Доставка товара осуществляется по региону Киев, Ирпень, Буча, Бровары, Гостомель, Ворзель, Коцюбинское, Пуща-Водица, Горенка, Петропавловская Борщаговка, Софиевская Борщаговка, Вишневое.